Over Initiatiefnemer en Directeur
Pro Gain BV: Tom Lassing

BEST- Tom is geboren in 1965 in het midden van het land.

Na een carriŤre binnen een bedrijfsvereniging, waarin leidinggevende functies op financieel, maar ook facilitair en IT gebied werden vervuld, ging hij werken als extern bedrijfsadviseur.

Vanaf 1995 is daarnaast ook een eigen bedrijf ontstaan uit het publiceren van de sinds 1993 uitgegeven financiŽle nieuwsbrieven.

Na een klein half jaar voorbereiding werd in April 2000, samen met een partner, internet initiatief GainZ opgezet. De bestaande nieuwsbrief ging voortaan verder onder de GainZ vlag. Na een jaar tegen de markt ingezwommen te hebben, was het voor Tom in April 2001 over v.w.b. het avontuur GainZ. Helaas moest alles achter worden gelaten en werd het een gedwongen nieuwe start.

In Mei 2001 werden door Tom een aantal nieuwe initiatieven gestart, waaronder Beursbox.nl. Vanuit de Beursbox nieuwsbrief zijn vanaf dat moment een flink aantal nieuwe services voortgekomen. Eťn van de belangrijkste daarvan is de succesvolle BeursAccent Nieuwsbrief. Daarnaast zijn met verschillende bestaande sites en services samenwerkingen aangegaan met betrekking tot aanbeveling van producten en services en het uitwisselen van content.

Buiten de financiŽle sector is Pro Gain BV ook zeer succesvol werkzaam in de Internet Marketing sector. Er zijn door Tom, via Pro Gain BV, enkele interessante zelf in het Nederlands geschreven E-boeken uitgebracht over onder andere Online Ondernemen, Affiliate Marketing en het opzetten van superwinstgevende Mini Sites. Een extra interessante en ook nog eens gratis service voor online ondernemers is www.succesverhaal.nl, waarin zeer interessante succes onderwerpen behandeld worden. Voor meer informatie over Affiliate Marketing en hoe dat uw bedrijf kan ondersteunen, kijkt u op www.online-markt.nl. Als u interesse hebt in meer inkomen, kijkt u dan op www.tweedeinkomen.com of www.onderneemhetonline.nl.

Partner programma!


BEST, Nederland
© Pro Gain BV  KvK 17254080